Meldingen met prioriteit voor videodeurbellen en beveiligingscamera's in de Niet storen-modus (alleen iOS)

Meldingen met prioriteit is een functie waarmee je meldingen van de Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera kunt ontvangen wanneer je mobiele apparaat in de Niet storen- of Focusmodus staat, en/of om gesluimerde meldingen en bewegingsschema's te overschrijven. De functie is alleen beschikbaar met een Ring Protect Plus-abonnement en voor iOS.

Let op: zie kritieke meldingen voor Ring Alarm voor meer informatie over het ontvangen van Ring Alarm-meldingen in de Niet storen-modus.

Meldingen met prioriteit instellen

Volg deze instructies om de instellingen van je apparaat te negeren en direct meldingen van je videodeurbel of beveiligingscamera te ontvangen wanneer je mobiele apparaat in de Niet storen- of Focusmodus staat.

1. Open de Ring-app en tik op het menu (☰).
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op de gewenste videodeurbel of beveiligingscamera.
  4. Tik op Apparaatinstellingen.
  5. Tik op Meldingsinstellingen.
  6. Tik op Meldingen met prioriteit.

Let op: voor meldingen met prioriteit moet de functie Kritieke meldingen in de meldingsinstellingen van de iOS-app van Ring worden ingeschakeld. Als kritieke meldingen zijn uitgeschakeld in je iOS-apparaatinstellingen, zie je de knop Kritieke meldingen inschakelen. Tik op deze knop om kritieke meldingen in te schakelen of ga naar de Ring-meldingsinstellingen op je iOS-apparaat en controleer of Kritieke meldingen en Meldingen toestaan zijn ingeschakeld.

7. Selecteer in de Ring-app de deurbel- en bewegingsmeldingen die je wilt ontvangen.
  8. Schakel Sluimerstand en schema's overschrijven in als je meldingen met prioriteit wilt ontvangen wanneer bewegingsmeldingen zijn gesluimerd.

Let op: meldingen met prioriteit in de Niet storen- of Focusmodus zijn alleen van toepassing op pushmeldingen, niet op e-mails.