Ring-video's downloaden en delen

Leer hoe je video's van de Ring-videodeurbel of -beveiligingscamera kunt downloaden en delen.*

*Ring Protect-abonnement vereist.

Meer informatie over Ring-video-opnamen.
Voeg een gedeelde gebruiker toe aan je Ring-account.

Ring-video's downloaden

In de Ring-app kun je één video tegelijk downloaden. Via je account op Ring.com kun je maximaal 50 video's tegelijk downloaden.

Vanuit een webbrowser:

1. Log in op je Ring-account.
  2. Ga naar Geschiedenis en selecteer Beheren edit.svg.
  3. Selecteer de video's die je wilt opslaan.
  4. Selecteer Downloaden download.svg.
    • Je moet je wachtwoord mogelijk opnieuw invoeren.

Video's krijgen een tijdstempel en worden als .zip-bestand naar je computer gedownload. Na het uitpakken kun je elk .mp4-bestand afzonderlijk openen en bekijken.

Vanuit de Ring-app:

1. Ga naar het menu Hamburger__not_in_font_.png .
  2. Selecteer Geschiedenis event.svg.
  3. Blader naar de video die je wilt delen en tik vervolgens op Meer more_ios.svg
  4. Selecteer Delen Share_2.svg en vervolgens Downloaden download.svg. Er verschijnt een pop-upscherm.

Zodra een video is gedownload, kun je deze vinden in de camerabeelden van je mobiele apparaat:

• Op Apple-apparaten staan video's in je iCloud- of Foto's-album.
  • Op Android-apparaten staan video's in de app Bestanden.

Ring-video's delen

Vanuit een webbrowser:

1. Log in op je Ring-account.
  2. Ga naar Geschiedenis.
  3. Selecteer de video('s) die je wilt downloaden of delen.
    • Een video delen – Selecteer Delen Share_2.svg en kies een bestemming.
    • Een video downloaden – Selecteer Downloaden download.svg. Als je maximaal 50 video's tegelijk wilt downloaden, ga je naar je gebeurtenissengeschiedenis en selecteer je Beheren.
    • Een video als favoriet markeren – Selecteer het sterpictogram star.svg.

Tip: het toevoegen van een ster star.svg aan een video is een manier om video's te organiseren, zodat je belangrijke video's sneller kunt vinden. Favoriete video's worden aan het einde van de opslagperiode van de video verwijderd als ze niet zijn gedownload.

Vanuit de Ring-app:

1. Ga naar het menu Hamburger__not_in_font_.png en selecteer Geschiedenis event.svg.
  2. Blader naar de video die je wilt delen en tik vervolgens op Meer more_ios.svg.
  3. Tik op Delen Share_2.svg en selecteer een bestemming.

Video's delen met het Ring-team

Heb je een interessante of grappige video? Deel deze met ons en je video wordt mogelijk uitgelicht. Volg deze instructies om een video te delen met het Ring-team.

Vanuit een webbrowser:

1. Log in op je Ring-account.
  2. Ga naar Geschiedenis.
  3. Selecteer de video die je met ons wilt delen.
  4. Selecteer Delen Share_2.svg.
  5. Selecteer E-mail mail.svg.
  6. Verzend de video naar submissions@ring.com.

Als je een video ziet waarvan je denkt dat deze een probleem oplevert, volg je dezelfde stappen als hierboven vermeld, maar stuur je bij de laatste stap het bestand naar support@ring.com.