Ontvang je geen bewegingsmeldingen van de Floodlight Cam?

Als je de Floodlight Cam net hebt geïnstalleerd, ontvang je geen bewegingsmeldingen tenzij je ten minste één bewegingszone instelt en activeert.

Volg de onderstaande stappen om de bewegingszones in te stellen.

• Open de Ring-app.
    • Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm.
    • Tik op Apparaten.
    • Tik op de Floodlight Cam.
    • Tik op de tegel Bewegingsinstellingen onderaan het scherm.
    • Tik op de tegel Bewegingszones.
    • Stel de zones en het bewegingsbereik in op de gewenste instellingen.
    • Tik op Opslaan.

Vanaf nu ontvang je bewegingsmeldingen. Vergeet niet dat je alleen een bewegingsmelding krijgt als er beweging is. Mogelijk moet je voor de camera lopen om deze te activeren.

Klik hier voor meer informatie over de juiste plaatsing van je Floodlight Cam.