Informatie over de Ring Spotlight Cam

Wat is de Ring Spotlight Cam?

De Ring Spotlight Cam is een HD-camera met schijnwerpers die je overal kunt plaatsen waar je extra beveiliging nodig hebt. Spotlight Cams zijn verkrijgbaar in drie verschillende configuraties:

• Spotlight Cam Wired: een HD-camera met tweerichtingsspraak en schijnwerpers, aangesloten op een stopcontact voor altijd stroom en beveiliging.
  • Spotlight Cam Battery: een HD-camera op batterijen met tweerichtingsspraak en schijnwerpers om alles in de gaten te kunnen houden.
  • Spotlight Cam Solar: een HD-camera met tweerichtingsspraak en schijnwerpers, aangesloten op een zonnepaneel zodat de batterij altijd opgeladen blijft.
  • Spotlight Cam Mount: een veelzijdige HD-camera met vaste bedrading, tweerichtingsspraak en schijnwerpers, aangesloten op de inbegrepen aansluitdoos, gevoed door bestaande bedrading.

Let op: bij aankoop van een Spotlight Cam Mount ontvang je een Spotlight Cam Wired en een bedrade aansluitingsset om je camera te monteren en op netspanning aan te sluiten.

Meer informatie over de Ring Spotlight Cam vind je hier.

Wat kost de Ring Spotlight Cam en waar kan ik deze kopen?

Vind hier de prijzen en specificaties van de Ring Spotlight Cam per model:

Productspecificaties

Wat zit er in de doos van de Spotlight Cam Battery?

• Ring Spotlight Cam Battery
  • Verwisselbare batterij
  • Montagebeugel
  • Installatieschroef en pluggen

Wat zit er in de doos van de Spotlight Cam Wired?

• Ring Spotlight Cam Bedraad
  • Montagebeugel
  • Installatieschroef en pluggen
  • Kabelklemmen

Met welke spanningen kan de Spotlight Cam Wired worden gebruikt?

De Spotlight Cam Wired is ontworpen voor gebruik tussen 100 - 240 V.

Wat zijn de afmetingen van de Ring Spotlight Cam?

12,6 x 6,91 x 7,59 cm

Wat is de kleurtemperatuur van de Spotlight Cam?

De kleurtemperatuur is ongeveer 4000 Kelvin.

Wat zijn de kenmerken van de Spotlight Cam?

Ring Spotlight Cam Wired

• 1080p HD-camera
  • Tweerichtingsspraak
  • Horizontale bewegingsdetectiehoek van 270 graden (verlichting)
  • Zicht van 140 graden
  • Personaliseerbare bewegingszones
  • Wordt geleverd met een voedingskabel van 6 meter
  • Twee heldere led-strips (ingeschakeld bij beweging of op instelbaar schema)
  • Sirene
  • Functioneert bij: -25 tot 50 °C

Ring Spotlight Cam Battery

• Inclusief één 6000 mAH Ring-batterij
  • De mogelijkheid om twee Ring-batterijen te plaatsen voor een lange levensduur van de batterij. Als er één leeg is, schakelt het apparaat automatisch over naar de tweede batterij.
  • 1080p HD-camera
  • Tweerichtingsspraak
  • Horizontale bewegingsdetectiehoek van 160 graden
  • Zicht van 140 graden
  • Twee heldere ledstrips die worden ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd
  • Sirene
  • Functioneert bij: -20 tot 48 °C
  • Personaliseerbare bewegingszones

Klik hier voor meer informatie over personaliseerbare bewegingszones voor Ring-apparaten die werken op batterijen.

Ring Spotlight Cam Solar

• Wordt geleverd met een Ring Solar Panel om de batterijen opgeladen te houden
  • Inclusief één 6000 mAH Ring-batterij
  • De mogelijkheid om twee Ring-batterijen te plaatsen voor een lange levensduur van de batterij. Als er één leeg is, schakelt het apparaat automatisch over naar de tweede batterij
  • 1080p HD-camera
  • Tweerichtingsspraak
  • Horizontale bewegingsdetectiehoek van 160 graden
  • Zicht van 140 graden
  • Twee heldere led-strips die worden ingeschakeld wanneer beweging wordt gedetecteerd
  • Sirene
  • Personaliseerbare bewegingszones

Klik hier voor meer informatie over personaliseerbare bewegingszones voor Ring-apparaten die werken op batterijen.

Compatibiliteit en gebruik

Kan ik de Ring Solar Panel voor mijn Stick Up Cam gebruiken in combinatie met mijn Ring Spotlight Cam?

Ja. Het zonnepaneel voor de Stick Up Cam Battery is compatibel met de Spotlight Cam. Voor de originele Stick Up Cam (nu niet meer leverbaar) is het zonnepaneel echter niet bruikbaar.

Klik hier voor meer informatie over de Ring Spotlight Cam Solar Panel.

Kan ik mijn Spotlight Cam gebruiken om externe apparaten te bedienen?

Ja, de Spotlight Cam Mount kan worden aangesloten op externe lampen. Klik hier als je wilt weten hoe dit werkt.

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Spotlight Cam?

De Ring Spotlight Cam is compatibel met 802.11 b/g/n wifinetwerken op een frequentie van 2,4 GHz.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Spotlight Cam?

Voor de beste streamingprestaties raden we aan om upload- en downloadsnelheden van 2 mb/s te gebruiken, maar de videofunctie werkt ook nog bij lagere snelheden.

Hoe lang is de levensduur van de batterij van de Spotlight Cam Battery?

De oplaadbare batterij kan bij normaal gebruik maanden worden gebruikt tussen de oplaadbeurten door. Dit is afhankelijk van een aantal factoren in de omgeving van je huis, zoals het lokale weer en het aantal activiteiten dat wordt vastgelegd.

Installatie

Waar kan ik mijn Ring Spotlight Cam bevestigen?

De Ring Spotlight Cam kan overal aan de muur worden bevestigd, maar de Ring Spotlight Cam Wired moet zich wel in de buurt van een stopcontact bevinden.

Je kunt de Ring Spotlight Cam rechtstreeks op hout monteren met de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Ga als volgt te werk als je op baksteen, beton of stucwerk monteert:

• Markeer de gaten waar je de Ring Spotlight Cam wilt monteren
  • Boor met behulp van een boortje van 6 mm een gat voor de ankers
  • Steek in elk gat een plug
  • Zet de beugel met de schroeven vast

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik de Ring Spotlight Cam bestellen?

Om te bestellen, klik hier.

Zit er garantie op de Ring Spotlight Cam?

Ja, een garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid, en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en het diefstalbeveiligingsabonnement van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (of de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Ring Spotlight Cam steelt?

Bij diefstal vervangen we je apparaat gratis. Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot diefstal.