Informatie over de Ring Stick Up Cam (1ste generatie)

Direct naar antwoord

Wat is de Ring Stick Up Cam?
Wat zit er in de doos?
Wat zijn de specificaties van de Ring Stick Up Cam?
Wat is het zonnepaneel van Ring?
Kan ik de Ring Stick Up Cam binnenshuis gebruiken?
Kan ik mijn eigen micro-USB-kabel gebruiken om het bereik van de Ring Stick Up Cam te vergroten?
Hoe lang is de USB-kabel die bij de Ring Stick Up Cam wordt geleverd?
Is de Ring Stick Up Cam weerbestendig?
Met welke wifinetwerken werkt de Ring Stick Up Cam?
Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Stick Up Cam?
Bewaart de Ring Stick Up Cam beeldmateriaal voor later gebruik?
Waar kan ik de Ring Stick Up Cam monteren?
Hoe monteer ik de Ring Stick Up Cam?
Hoe richt ik de Ring Stick Up Cam?
Waar kan ik de Ring Stick Up Cam bestellen?
Zit er garantie op de Ring Stick Up Cam?
Wat is het restitutiebeleid van Ring?
Wat als iemand mijn Ring Stick Up Cam steelt?

Klik hier als je meer wilt weten over Ring-beveiligingscamera's.

Wat is de Ring Stick Up Cam?

De Ring Stick Up Cam is een beveiligingscamera die overal kan worden geplaatst om daar de beol in de gaten te houden. Vervolgens kan hij bewegingsmeldingen naar je smartphone, tablet of pc verzenden.

Let op: deze versie van de Ring Stick Up Cam wordt niet meer verkocht op Ring.com. Klik op een van de onderstaande opties voor meer informatie over de Ring Stick Up Cam (3de generatie).

Ring Stick Up Cam Battery (3de generatie)

Gebruik deze koppeling om te zien welke Ring-beveiligingscamera je in de Ring-app hebt.

Wat zit er in de doos?

• Ring Stick Up Cam
  • Afneembare beugel
  • Bevestigingsbeugel
  • Schroevendraaier
  • Boortje
  • Bevestigingsschroef en pluggen
  • USB-kabel
  • Instructiehandleidingen

Wat zijn de specificaties van de Ring Stick Up Cam?

Ring Stick Up Cam
Opties voor stroomaansluiting Interne batterij, USB-voeding of zonnepaneel
Zicht 80 graden horizontaal
Videoresolutie 720p HD
Compatibele netwerken 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Geavanceerde bewegingsdetectie Selecteerbare zones en aanpasbare gevoeligheidsschaal*
Livebeeld beschikbaar Ja
Afmetingen 12,65 x 6,17 x 2,21 cm

*Ring werkt altijd aan een betere ervaring bij het beveiligen van je huis. Klik hier voor meer informatie over personaliseerbare bewegingszones voor Ring-apparaten die werken op batterijen.

Wat is het zonnepaneel van Ring?

Het zonnepaneel van Ring is een paneel op zonne-energie dat speciaal is geconfigureerd voor gebruik met de Ring Stick Up Cam. Met een goed gemonteerd zonnepaneel van Ring hoef je je Ring Stick Up Cam nooit op te laden. Ga voor meer informatie naar https://ring.com/solar-panel.

Kan ik de Ring Stick Up Cam binnenshuis gebruiken?

Ja. De Ring Stick Up Cam kan binnenshuis worden gemonteerd.

Kan ik mijn eigen micro-USB-kabel gebruiken om het bereik van de Ring Stick Up Cam te vergroten?

Ja. Er zijn diverse goedkope USB-kabels verkrijgbaar bij plaatselijke elektronicazaken die kunnen worden gebruikt om het bereik van de Stick Up Cam te vergroten.

Hoe lang is de USB-kabel die bij de Ring Stick Up Cam wordt geleverd?

De USB-kabel is 4 meter lang.

Is de Ring Stick Up Cam weerbestendig?

Ja. De Stick Up Cam is ontworpen om te werken bij temperaturen van -20,5 tot 48,5 graden Celsius.

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Stick Up Cam?

De Ring Stick Up Cam is compatibel met 802.11 b/g/n wifinetwerken op een frequentie van 2,4 GHz. Ring raadt WPA2-wifibeveiliging aan.

Voor de beste streamingprestaties raden we upload- en downloadsnelheden van 2 Mbps aan.

Gebruikt de Stick Up Cam altijd data of alleen wanneer hij actief is?

De Ring Stick Up Cam maakt gebruik van wifiverbinding. De Ring-app gebruikt alleen mobiele data als je een gebeurtenis, een opname of livebeeld opent terwijl je niet met wifi verbonden bent.

Bewaart de Ring Stick Up Cam beeldmateriaal voor later gebruik?

Dat is mogelijk, maar hiervoor heb je een Ring Protect-abonnement nodig. Dit is een optionele service waarmee je tot zes maanden videobeelden kunt bekijken, opslaan en delen. Ga voor meer informatie over het Ring Protect-abonnement en welke abonnementen beschikbaar zijn naar Abonneren op Ring Protect.

Waar kan ik de Ring Stick Up Cam monteren?

De Ring Stick Up Cam kan overal op de muur of het plafond worden gemonteerd, maar werkt het best wanneer deze ongeveer 1,5 tot 2 meter van de grond is gemonteerd.

Hoe monteer ik de Ring Stick Up Cam?

Je kunt de Ring Stick Up Cam rechtstreeks op hout monteren met de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Ga als volgt te werk als je op baksteen, beton of stucwerk monteert:

• Markeer de gaten waar je de Ring Stick Up Cam wilt monteren
  • Boor met behulp van het meegeleverde boortje een gat voor de pluggen
  • Steek in elk gat een plug
  • Zet de beugel met de schroeven vast

Hoe richt ik de Ring Stick Up Cam?

Met de verstelbare ophangbeugel kun je de Ring Stick Up Cam in elke richting richten om gebieden in en rond je huis in de gaten te houden.

Waar kan ik een Ring Stick Up Cam bestellen?

De Ring Stick Up Cam wordt niet meer verkocht op Ring.com.

Zit er garantie op de Ring Stick Up Cam?

Ja, een garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (of de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Ring Stick Up Cam steelt?

Bij diefstal vervangen we je apparaat gratis.

Klik hier voor meer informatie over het beleid van Ring met betrekking tot diefstal.