Compatibiliteit met mobiele browser van Ring-app

Leer hoe je een compatibele mobiele browser downloadt om de nieuwste functies van de Ring-app te gebruiken.

Compatibele mobiele browsers

Voor Android-apparaten:

Een ondersteunde browser downloaden op je Android-apparaat

1. Open de Google Play-app.
  2. Zoek naar een van de compatibele browsers.
  3. Volg de stappen op het scherm om de browser te downloaden en te installeren.

Let op: wanneer je een van de ondersteunde browsers op je apparaat hebt geïnstalleerd, kun je elke browser als standaardbrowser instellen.

Foutmelding 'Niet-ondersteunde browser' of 'Pagina niet gevonden'

Als je bent ingelogd met je gebruikersnaam, wachtwoord en eenmalige toegangscode en je ziet de foutmelding 'Niet-ondersteunde browser' of 'Pagina niet gevonden' op je Android-apparaat, is je browser mogelijk niet compatibel met de Ring-app.

Volg de instructies op het scherm om het inloggen te voltooien.

• Bij Firefox- en Opera-browsers open je het menu (de stippen) en tik je op Openen in app om het inloggen te voltooien.
  • Bij Edge-browsers tik je op Externe app openen op het pop-upvenster onder in het scherm.