Problemen met Ring-waarschuwingen op iOS-apparaten oplossen

Als je iOS-apparaat geen Ring-meldingen ontvangt of als de meldingen vertraagd aankomen, probeer dan de onderstaande stappen.

Start het apparaat opnieuw op

Schakel het mobiele apparaat helemaal uit en weer in.

Zorg ervoor dat Niet storen is uitgeschakeld

Controleer het Overzicht op je iOS-apparaat om Niet storen in of uit te schakelen.

Controleer of meldingen zijn ingeschakeld en of het Ring-apparaat online is

Je ontvangt geen meldingen als het apparaat niet met wifi verbonden is. Controleer of het Ring-apparaat online is door Apparaatstatus in de Ring-app te bekijken:

1. Ga naar het menu (≡) en tik op Apparaten.
  2. Tik op het apparaat dat je wilt controleren.
    • Zorg ervoor dat Ring-meldingen, Bewegingsdetectie en Bewegingsmeldingen zijn ingeschakeld.
  3. Tik op Apparaatstatus om de wifiverbinding te controleren.
    • Onder Netwerk zie je het RSSI-nummer voor de signaalsterkte. Als de signaalsterkte rood is, tik je op het vraagtekenpictogram voor probleemoplossingen.

Waarom is mijn apparaat offline?

De verbinding met Ring-apparaten kan om een aantal redenen uitvallen. Ontdek meer

Verwijder de aanhoudende melding over Nieuwe functies

Als je meldingen over Nieuwe functionaliteiten niet verdwijnen, kun je deze handmatig wissen in de Ring-app.

1. Tik op Wat is er nieuw in de Ring-app.

2. Tik vervolgens op het pictogram met een vinkje erin rechtsboven in het dashboard.

3. Tik op Markeren als gezien.

Meldingsinstellingen beheren op verschillende mobiele apparaten

Als je meldingen activeert op je mobiele telefoon, worden deze niet automatisch geactiveerd op je tablet. Je moet de meldingsinstellingen handmatig instellen op elk apparaat dat verbonden is met je Ring-account.