Geluidsdetectie

Als je een Ring Protect Plus-abonnement hebt, kan je Video Doorbell Pro 2 of Floodlight Cam Wired Pro naast bewegingsdetectie ook gebruikmaken van geluidsdetectie en app-meldingen versturen¹ wanneer deze bepaalde geluiden detecteert.² De opnamen van deze gebeurtenissen verschijnen ook in je gebeurtenissengeschiedenis en overzicht van gebeurtenissen

Controleer via de Ring-app welke deurbel of beveiligingscamera je hebt.

Belangrijk: geluidsdetectie is momenteel alleen beschikbaar voor bepaalde gebruikers. Als geluidsdetectie beschikbaar, zie je in de Ring-app een tegel voor deze functie op het dashboard van je apparaat.

Geluidsdetectie instellen in de Ring-app

Voer de onderstaande stappen uit voor elk apparaat waarvoor je geluidsdetectie wilt instellen:

1. Tik linksboven op het menu (☰).
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op de Video Doorbell Pro 2 of Floodlight Cam Wired Pro.
  4. Tik op Geluidsdetectie.
  5. Schakel de geluiden in waarvoor je meldingen en opnamen wilt ontvangen.
  6. (Optioneel) Stel de gevoeligheid van de geluidsdetectie van het apparaat in op laag, gemiddeld of hoog.

Je kunt de geluidsdetectie-opnamen bekijken, delen en verwijderen uit de gebeurtenissengeschiedenis. Meer informatie over het delen, stoppen met delen en verwijderen van opnamen.

Problemen met meldingen oplossen

Als je geen meldingen ontvangt, zorg je ervoor dat:

1. Tik linksboven op het menu (☰).
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op de Video Doorbell Pro 2 of Floodlight Cam Wired Pro.
  4. Tik op Apparaatinstellingen.
  5. Tik op Privacy-instellingen.
  6. Schakel Audiostreaming en opname in.

¹ Vereist dat meldingen van de Ring-app zijn ingeschakeld in de instellingen van je mobiele apparaat. Meer informatie.
² Het apparaat detecteert geluiden, zoals autoalarmen en blaffende honden, door overeenkomende akoestische patronen te identificeren. Hierdoor worden mogelijk niet alle variaties van een bepaald geluid gedetecteerd.
³ Je apparaat start audio- en video-opnamen wanneer een van de geselecteerde geluiden wordt gedetecteerd. Ring slaat geen audio- of video-opnamen op en verzendt deze niet naar de cloud, tenzij het apparaat een geselecteerd geluid detecteert of een bewegings- of aanbelgebeurtenis vastlegt.