De verlichting op de Spotlight Cam Battery bedienen

De verlichtingsfuncties en bewegingsinstellingen op je Spotlight Cam Battery zijn beschikbaar in de Ring-app.

In dit artikel leggen we de bedieningselementen uit waarmee je de verlichting kunt gebruiken.

Klik hier voor algemene informatie over beveiligingscamera's van Ring.

Verlichtingsinstellingen

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op de Spotlight Cam Battery die je wilt aanpassen.
  • Tik op Apparaatinstellingen.
  • Tik op Verlichtingsinstellingen.
    • Hiermee schakel je de verlichting in of uit wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Let op: je kunt de helderheid van de verlichting op de Spotlight Cam Battery niet aanpassen.

Bewegingsinstellingen

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op de Spotlight Cam Battery waarvoor je de instellingen wilt aanpassen.
  • Tik op Bewegingsinstellingen.
  • Doe het volgende vanuit het scherm Bewegingsinstellingen:
    • Pas Bewegingsgevoeligheid aan om het bewegingsbereik aan te passen.
    • Gebruik Slimme meldingen om waarschuwingen in te stellen voor Personen of Andere bewegingen.
    • Gebruik Geavanceerde instellingen om de bewegingsdetectie aan te passen en het aantal ongewenste waarschuwingen te verminderen.

Wordt de verlichting op mijn Spotlight Cam Battery elke keer ingeschakeld als er beweging wordt gedetecteerd?
Standaard wordt de verlichting van de Spotlight Cam Battery alleen ingeschakeld bij bewegingen wanneer het donker is. Als het buiten donker is en de verlichting niet wordt ingeschakeld, kun je de bewegingsgevoeligheid aanpassen om de verlichting te activeren.

Klik hier voor meer informatie en tips van professionals voor het gebruik van bewegingszones met de Spotlight Cam.