Controleer je Ring-accountgegevens en werk ze bij

Je kunt je naam, telefoonnummer, e-mailadres en wachtwoord controleren en wijzigen in je Ring-account via het overzicht in de Ring-app of op Ring.com.

Deel je wachtwoord met niemand.
Geen enkele Ring-medewerker, klantenservicemedewerker of communitymanager zal je ooit om je wachtwoord vragen.

Je naam, e-mailadres, telefoonnummer of wachtwoord wijzigen in de Ring-app

1. Tik op het menu (☰).
  2. Tik op Overzicht in het menu aan de zijkant.
  3. Tik op Accountbeheer.
  4. Tik naast de gegevens die je wilt wijzigen op Bijwerken.
  5. Uit veiligheidsoverwegingen wordt je mogelijk gevraagd je identiteit te verifiëren door in te loggen.
  6. Voer je nieuwe naam, e-mailadres, telefoonnummer of wachtwoord in en tik op Opslaan/Wachtwoord wijzigen/E-mailadres wijzigen.

Je naam, e-mailadres, telefoonnummer of wachtwoord wijzigen op Ring.com

1. Log in op je account op Ring.com
    Via desktop: houd in het bovenste menu de muis boven het Account-pictogram en klik op Overzicht.
    Via een mobiel apparaat: tik op het bovenste menu (☰) en tik op Overzicht.
  2. Klik of tik in Accountbeheer naast de gegevens die je wilt wijzigen op Bijwerken.
  3. Uit veiligheidsoverwegingen wordt je mogelijk gevraagd je identiteit te verifiëren door in te loggen.
  4. Voer je nieuwe naam, e-mailadres, telefoonnummer of wachtwoord in en klik of tik op Opslaan/Wachtwoord wijzigen/E-mailadres wijzigen.