Je Ring- en Amazon-accounts koppelen

Leer hoe je je Ring-account aan je Amazon-account kunt koppelen en de Ring Alexa Skill kunt ontgrendelen.

Let op: je kunt één Ring-account tegelijk koppelen aan een Amazon-account.

Koppel je Ring-account aan je Amazon-account

1. Open de Ring-app.
  2. Tik op menu (☰).
  3. Tik op Overzicht.
  4. Scrol omlaag en tik op Amazon-account koppelen.
  5. Onder Amazon-account koppelen tik je op Koppelen.
  6. Om veiligheidsredenen moet je het wachtwoord van je Ring-account invoeren.
  7. Tik op Akkoord en doorgaan.
  8. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Amazon-account in en tik op Inloggen.
  9. Amazon kan je vragen je account te verifiëren via sms of e-mail met een bevestigingslink. Tik op de link om te verifiëren.
  10. Je Ring- en Amazon-accounts zijn nu gekoppeld.

De koppeling tussen je Ring- en Amazon-account opheffen

1. Open de Ring-app.
  2. Tik op het menu (☰).
  3. Tik op Overzicht.
  4. Scrol omlaag en tik op Amazon-account koppelen.
  5. Onder Amazon-account koppelen tik je op Koppeling opheffen.
  6. Tik op Doorgaan om te bevestigen dat de koppeling met alle Echo-apparaten wordt opgeheven.
  7. Je wordt mogelijk uitgelogd bij je Ring-account op je apparaat.
  8. De koppeling tussen je Ring- en Amazon-accounts is nu opgeheven.
  9. Als je bent uitgelogd, log je opnieuw in op de Ring-app.

Wanneer je accounts zijn gekoppeld, verbind je je Ring-account met je Amazon-account. Ring en Amazon gebruiken de gegevens van deze accounts om functies en services te bieden waarvoor een dergelijke koppeling nodig is.

Ring en Amazon kunnen deze gegevens ook gebruiken voor het verbeteren van producten en services, marketing, reclame en analyse, en voor andere doeleinden zoals beschreven in de privacyverklaring van Ring en de privacyverklaring van Amazon.

Je kunt de koppeling tussen de accounts op elk moment opheffen in het overzicht.