Foto's van tijdlijnbeveiliging maken met behulp van de fotofunctie

Meer informatie over de fotofunctie voor Ring Protect Basic- en Plus-abonnees.

Wat is de fotofunctie?

De fotofunctie valt onder Ring Protect. Hiermee worden via je videodeurbel of beveiligingscamera met een geselecteerde frequentie momentopnames gemaakt en naar de Ring-cloud geüpload. Zo kun je zien wat er tussen de gebeurtenissen (video's) door bij je apparaten is gebeurd.

De momentopnames die met de fotofunctie zijn gemaakt, worden als foto's toegevoegd aan de tijdlijn, samen met de video's van bewegingsgebeurtenissen en livebeeld. Zo geeft je tijdlijn een goed overzicht van wat er rondom je huis gebeurt.

Let op:: gebruik de fotofunctie in overeenstemming met de geldende wetten en respecteer de privacy van anderen.

Hoe werkt het?

De fotofunctie maakt momentopnames op geselecteerde tijdsintervallen en uploadt ze naar de cloud van Ring. Je kunt deze foto's vervolgens op je tijdlijn bekijken, samen met de video's van gebeurtenissen.

Let op: de fotofunctie moet zijn ingeschakeld in de Ring-app om foto's te maken en op te slaan in de cloud. Als je deze functie uitschakelt, zullen eerdere foto's die in de cloud en op het apparaat zijn opgeslagen verloren gaan.

Meer informatie over het inschakelen van de fotofunctie.

Meer informatie over de tijdlijn.

Hoe lang worden foto's bewaard?

Foto's worden 7 dagen in de cloud opgeslagen met Ring Protect Basic, of 14 dagen met een Ring Protect Plus-abonnement. Daarna worden ze automatisch verwijderd. Deze functie heeft geen invloed op je bewegingsgebeurtenissen of livebeeld-opnamen.

Wat gebeurt er als mijn apparaat offline is?

Je apparaat blijft regelmatig foto's maken en slaat deze op in het lokale flashgeheugen van je apparaat. Zodra het apparaat weer online is, worden alle lokaal opgeslagen foto's automatisch geüpload naar de cloud.

Let op: zodra de opslaglimiet van het flashgeheugen is bereikt, worden de oudste foto's overschreven door nieuwere foto's.

Ik wil een specifieke foto van mijn tijdlijn verwijderen zonder dat dit invloed heeft op andere opgeslagen bestanden. Kan dit?

Ja. Gegroepeerde foto's kunnen worden verwijderd in secties op basis van tijdstippen. Wanneer er beeldmateriaal is verwijderd, verschijnt er een semitransparante balk in de gebeurtenissengeschiedenistijdlijn.

Meer informatie over het verwijderen van een foto.

Wat is de resolutie van de foto's?

De foto's worden opgeslagen met een resolutie van 640 x 360.

Kan ik de foto's downloaden?

Ja. Ze kunnen naar mobiele apparaten worden gedownload.

Meer informatie over het downloaden van een foto.

Heb ik een Ring Protect-abonnement nodig om deze functie te gebruiken?

Ja. Voor de functie Foto is een Ring Protect-abonnement vereist.

Meer informatie over Ring Protect-abonnementen.

Welke Ring-apparaten beschikken over de fotofunctie?

De fotofunctie is beschikbaar op alle Ring-apparaten.

Hoe kan ik de frequentie van foto's wijzigen?

Je kunt de frequentie van foto's wijzigen onder de fotofunctie in de Ring-app om te bepalen hoe vaak je apparaat momentopnames maakt.

Maximale frequenties voor foto's

Ring Protect Basic
Ring Protect Plus
Apparaten met batterij 5 minuten 3 minuten
Bedrade apparaten 30 seconden 15 seconden

Meer informatie over het wijzigen van de frequentie van foto's.