Gekoppelde apparaten - Automatisch opnemen op camera's als Ring Alarm wordt geactiveerd

Wanneer Ring Alarm wordt geactiveerd, telt elke seconde. Met een Ring Protect-abonnement kun je elke Ring-camera zo instellen dat het opnemen1 begint zodra Ring Alarm wordt geactiveerd. Volg de volgende instructies om Ring-camera-apparaten in te stellen zodat ze gelijk beginnen met opnemen wanneer het alarm wordt geactiveerd.

Gekoppelde apparaten instellen om direct te beginnen met opnemen bij een alarm:

1. Open de Ring-app.
  2. Open het menu aan de zijkant door op het pictogram met de drie lijntjes in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.
  3. Tik op Apparaten.
  4. Tik op Basisstation.
  5. Tik op Basisstation.
  6. Tik op Gekoppelde apparaten.
  7. Tik op Gekoppelde apparaten toevoegen.
  8. Tik op de pagina 'Gekoppelde apparaten toevoegen' op de apparaten waarmee je een video-opname wilt starten wanneer een alarm afgaat of daarop vertraging bij thuiskomen wordt gestart.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Livebeeld moet zijn ingeschakeld om een apparaat te kunnen instellen voor gelijktijdige opname. Als je livebeeld uitschakelt op een apparaat, worden opdrachten voor gelijktijdige opname op dat apparaat genegeerd.

1 Met een Ring Protect-abonnement worden je Ring-video's maximaal 180 dagen opgeslagen in de cloud. Het wijzigen van de opslagtijd van video's heeft alleen invloed op video's die na deze wijziging zijn opgenomen. Zie Ring Protect-abonnementen voor meer informatie.

Ring maakt de hele dag door foto's, zodat je in je tijdlijn kunt zien wat er tussen de video-opnames door gebeurt. Deze foto's worden maximaal 7 dagen in je account bewaard. Belangrijke foto's die je langer dan 7 dagen wilt bewaren, kun je downloaden op je pc of een mobiel apparaat.