De eigenaar van een Ring-apparaat wijzigen of de nieuwe eigenaar worden

Informatie over het instellen van een Ring-apparaat dat momenteel lijkt te zijn geregistreerd op naam van iemand anders.

Belangrijk
Na het annuleren van een Ring Protect-abonnement, het fysiek verwijderen van een apparaat of het verwijderen van de Ring-app ben je nog steeds eigenaar van het apparaat. Ring-apparaten moeten worden verwijderd in de Ring-app. Je kunt apparaten niet op Ring.com verwijderen.

Ben je de nieuwe eigenaar die een Ring-apparaat wil instellen of de vorige eigenaar die een Ring-apparaat wil verwijderen?

Als je de nieuwe eigenaar bent en een Ring-apparaat wilt instellen

1. Volg de aanwijzingen (instructies) in de Ring-app voor meer informatie over het overdragen van apparaten om het eigenaarschap over te nemen van de oorspronkelijke/geregistreerde eigenaar.
  2. Als er geen aanwijzing wordt weergegeven om een overdracht te starten, zorg er dan voor dat je beschikt over de nieuwste versie van de Ring-app.
  3. Als je contact kunt opnemen met de vorige eigenaar, vraag je deze om het apparaat/de apparaten te verwijderen uit de Ring-app en stuur je diegene een link naar dit artikel met de te volgen stappen.
  4. Als je geen contact kunt opnemen met de vorige eigenaar, nemen wij namens jou contact op met de eigenaar via e-mail.

Zodra je het proces in de Ring-app hebt gestart, ontvang je e-mailberichten met statusupdates.

• De oorspronkelijke/geregistreerde eigenaar ontvangt een e-mail van Ring waarin staat dat iemand probeert diens Ring-apparaat over te nemen.
  • Het overdrachtsproces kan 15 dagen of langer duren vanaf de aanvraagdatum, afhankelijk van de actie die de vorige eigenaar heeft ondernomen.
  • Als je opnieuw probeert het apparaat te installeren voordat het is vrijgegeven door de vorige eigenaar, krijg je een bericht dat de overdracht niet is voltooid.

Neem contact op met de klantenservice van Ring als je de optie om een aanvraag in te dienen niet ziet (en je al hebt gecontroleerd of je beschikt over de nieuwste versie van de app) of als de vorige eigenaar is overleden.

Als je de vorige eigenaar bent en een Ring-apparaat wilt verwijderen

Als je de Ring-app van je mobiele apparaat hebt verwijderd, moet je deze opnieuw downloaden en inloggen met je Ring-gebruikersnaam en -wachtwoord.

1. Open de Ring-app en tik linksboven op het menu (≡).
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op het apparaat dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op Apparaatinstellingen.
  5. Tik op Algemene instellingen.
  6. Tik op Dit apparaat verwijderen onderaan het scherm.

Let op
Als het apparaat wordt verwijderd, worden alle gegevens en video's verwijderd. Leer hoe je video's downloadt voordat je een apparaat verwijdert.

Let op:

het apparaat is onmiddellijk beschikbaar voor een nieuwe eigenaar. Je kunt dit proces afzonderlijk uitvoeren voor alle apparaten die je wilt verwijderen. We raden je aan dit proces te voltooien als je gaat verhuizen en het apparaat/ de apparaten achterlaat.

Als een familielid/vriend is overleden en een Ring-apparaat heeft achtergelaten

Er zijn bepaalde wettelijke vereisten waaraan je moet voldoen om het eigendom van het Ring-account en het apparaat op een andere naam te zetten of om opgeslagen video-opnames te herstellen. Neem voor ondersteuning contact op met de klantenservice van Ring.