Knipperend lichtpatroon van de Ring Spotlight Cam

De Spotlight Cam heeft een statuslampje aan de voorkant. De onderstaande tabel geeft aan wat het knipperende patroon betekent.

Let op: lichtpatronen wijken mogelijk af als de beveiligingscamera offline is. Klik hier voor meer informatie over hoe je de camera opnieuw met wifi verbindt.

Als je wilt weten welk model beveiligingscamera je hebt, gebruik je deze link om dit te weten te komen in de Ring-app.

Activiteit Knipperend lichtpatroon Afbeelding knipperend licht
Instelmodus Knipperend wit licht  White_Blinking_Light_.gif
Voorbereiding Continu wit licht: de camera bereidt zich intern voor op de installatie.  Provisioning_.jpeg

Installatie mislukt:

wachtwoord onjuist

Rood knipperend licht: knippert snel gedurende maximaal twee minuten. Onthoud dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn en geen spaties bevatten.  Failed_Set_Up_Password.gif
Installatie mislukt: niet verbonden met het Ring-netwerk

Blauw knipperend licht: knippert snel gedurende maximaal twee minuten.

Het Ring-netwerk is een tijdelijk toegangspunt dat wordt gebruikt voor installatie voordat je verbinding maakt met je wifithuisnetwerk.

Installatie mislukt:

niet verbonden met internet

Groen knipperend licht: knippert snel gedurende maximaal twee minuten.  Failed_Setup.gif
Installatie voltooid Continu groen licht: brandt 5 minuten groen en gaat vervolgens uit. Successful_Set_Up_.gif
Batterijstatus

Continu rood: betekent aangesloten.

Rood knipperend licht: de batterij is bijna leeg.

Hoe sneller het licht knippert, hoe leger de batterij is.